VlaggenmastenXL De webshop voor al uw vlaggenmasten, vlaggen en wimpels

Welkom bij VlaggenmastenXL voor advies tel 0172 432089

VlaggenmastenXL en VlaggenXL                                                                                                

Zijn de de webwinkels waar u via het internet uw vlaggenmast, vlaggen, wimpels, reclamevlaggen of logovlaggen kunt kopen. Wij bieden een zeer uitgebreid

assortimenten duurzame vlaggenmasten en vlaggen aan. VlaggenmastenXL is een onderdeel van Gebroeders van Dam, dat sinds 1962 bekend staat om kwaliteitsproducten.

Vlaggenmasten

De vlaggenmasten worden geproduceerd in onze eigen Nederlandse fabriek, waar de duurzame energie volledig groen met zonnepanelen wordt opgewekt. De polyester of aluminium vlaggenmasten zijn van zeer hoge kwaliteit. Op deze website vindt u ook vlaggenmasten met  banieren en anti-diefstal vlaggenmasten. Ook de voeten worden volledig in eigen fabriek gefabriceerd.

Vlaggen en wimpels

Naast de traditionele  nationale vlaggen en nationale wimpels (in rood-wit-blauw of oranje) kunt u ook provinciewimpels en vlaggen van andere landen bestellen tegen de scherpste prijs!

Uw reclamevlaggen, bedrijfsvlaggen of logovlaggen worden met de grootste zorg en van duurzame kwaliteit geproduceerd.

Huren vlaggenmasten

Ook voor het huren van vlaggenmasten bent u bij ons op het juiste adres. De huurmasten kunnen zowel in de grond als op framevoeten geplaatst worden. Wij brengen de huurmasten zelf op de plaats die u wenst. Vraag  uw offerte aan voor het huren van vlaggenmasten.

Levering, transport en plaatsen vlaggenmasten

De levertijd van de vlaggenmasten is 5 tot 10 dagen. Het transport en plaatsen wordt door VlaggenmastenXL met eigen middelen en eigen medewerkers verzorgd. U krijgt bericht op welke dag en op welk dagdeel dit zal plaatsen. Op verzoek is het ook mogelijk om op zaterdag uw vlaggenmast te leveren en/of plaatsen. Heeft u uw vlaggenmast sneller nodig? Neem dan contact met ons op.

Levering vlaggen en wimpels

Ons streven is naast onze scherpe prijzen ook de beste service te bieden. Wij streven ernaar om onze nationale  vlaggen en wimpels binnen 24 uur te leveren, wanneer de bestelling tijdens werkdagen voor 15.00 uur ontvangen wordt. De reclamevlaggen en logovlaggen kunnen na 8 werkdagen (digitaal printen) of na 4 weken (zeefdruk) worden geleverd.

Uitgebreid assortiment vlaggenmasten en vlaggen

VlaggenmastenXL heeft een  volledige assortiment vlaggen en vlaggenmasten. Mocht u een vlaggenmast of vlag niet op onze website kunnen vinden, neem dan contact met ons op. Meestal hebben wij het. Bel dan direct met de klantenservice van VlaggenmastenXL op telefoonnummer: 0172- 432089. U kunt ons bereiken vanaf 08.00 uur tot en met 17:30 uur. Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen door ons een mail te sturen.