Over Ons

VlaggenmastenXL is een onderdeel van Gebroeders van Dam, dat sinds 1962 bekend staat om kwaliteitsproducten. Het bedrijf Gebroeders van Dam is opgericht op 2 september 1962 aan de Energieweg in Alphen aan den Rijn. Wij zijn een familiebedrijf, dat als enige in Nederland vlaggenmasten fabriceert. In onze eigen fabriek wordt de energie volledig groen met zonnepanelen opgewekt.

 

De productielijn bestaat uit vlaggenmasten van polyester, aluminium en hout. Op bestelling produceren wij ambachtelijke klassieke houten vlaggenmasten. Deze masten worden gecompleteerd met een houten top. De toppen maken wij ook voor u op bestelling en worden afgewerkt in de kleur die u wenst; eventueel zelfs met bladgoud. Het hout voor de masten wordt door ons persoonlijk uitgezocht bij een groothandel in exotische houtsoorten. Bij voorbeeld Oregon Pine, afkomstig van oude Douglasbomen uit de Verenigde Staten. Iedere mast krijgt hierdoor dus de uitstraling, die bij uw pand past.

Bent u weder verkoper?   vraag een inlogcode aan.

 

Omdat wij de masten en voeten zelf maken, kunnen wij die eventueel aan uw specifieke wensen laten voldoen. Wat dacht u van gekleurde vlaggenmasten die passen bij de huisstijl van uw bedrijf? Of gekleurde mastvoeten zoals wij die maakten voor het circuit van Assen? Of een speciale bevestiging bij of aan uw gebouw? Wij kunnen ook voor het gehele proces zorgen: van deskundig persoonlijk advies tot en met het plaatsen bij u thuis of bij uw bedrijf.

 

Ook voor reparatie en onderhoud van bestaande vlaggenmasten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij geven u graag deskundig persoonlijk advies en een persoonlijke offerte.  Tel 0172 432089