Anti-diefstal vlaggenmasten

Anti-diefstal vlaggenmasten

Mooie elegante polyester vlaggenmast lengtes 6 tot en mt 12 meter. Deze vlaggenmasten zijn in Nederland geproduceerd, waardoor dit een top kwaliteitsproduct is. Via onze webshop zijn de polyester vlaggenmasten gemakkelijk te koop.

Polyester vlaggenmast

Heeft het grote voordeel dat deze aanzienlijk minder geluid maakt dan een aluminium mast.

Anti-diefstalsysteem vlaggenmast

De polyester masten kunnen wij ook leveren met antidiefstal systeem. Hierbij blijft de vlaggenlijn binnen in de mast. U hebt toegang tot de vlaggenlijn via een luikje op schouderhoogte, dat wordt gesloten met een sleutel. De antidiefstalvlaggenmast is daardoor minder vandalismegevoelig. Bijkomend voordeel is dat het koord minder snel slijt en veroudert. Bovendien behoort met een anti-diefstalmast het tikken van de vlaggenlijn tegen de mast ook tot het verleden.
Masten uitgevoerd met het antidiefstal systeem worden standaard voorzien van een roterende oranje sierknop. Hiermee wordt het wikkelen van de vlag om de mast voorkomen. Naast deze oranje sierknop zijn er diverse andere modellen en kleuren leverbaar. De vlaggenmast wordt compleet geleverd met gewicht en bandje.

Banier vlaggenmasten

Langwerpige reclamevlaggen of logovlaggen komen het best tot zijn recht als zogenaamde baniervlaggen, waarbij de bovenzijde wordt bevestigd in een roestvrijstalen uithouder. Een baniermast heeft in de roterende top een uithouder die ervoor zorgt dat de vlag blijft "uitstaan", ook bij windstilte. De vlag is dus altijd zichtbaar, dit in tegenstelling tot een 'traditionele' rechthoekige vlag. Wij leveren ook uw logovlaggen of reclamevlaggen

Kantelvoet

Alle vlaggenmasten kunnen geleverd worden met een kantelvoet. Deze stalen constructie is volbad verzinkt en wordt door middel van drie ankerbouten verankerd in beton. De voet is scharnierbaar voor een snelle montage en demontage. En door de driepuntsbevestiging en stelmoeren is de vlaggenmast volledig nastelbaar. De kantelvoet is vastgelijmd in de vlaggenmast, hierdoor spelingvrij, voor een lange levensduur.

Koker

Dit is de simpelste manier om een vlaggenmast snel te plaatsen. Onze koker is een overschuifkoker, zodat de volle lengte van de mast boven de grond zichtbaar blijft.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Mooie elegante polyester vlaggenmast lengte 6 meter.  Diameter voet 100mm, diameter top 54mm. D..
306,13€ Excl. BTW: 253,00€
Mooie elegante polyester vlaggenmast lengte 7 meter. Diameter voet 100mm, diameter top 54mm. De..
335,17€ Excl. BTW: 277,00€
Mooie elegante polyester vlaggenmast lengte 8 meter. Diameter voet 100mm, diameter top 54mm. De..
363,00€ Excl. BTW: 300,00€