Nederlandse kwaliteits vlaggenmast

Al onze vlaggenmasten worden duurzaam geproduceerd in Nederland!

Hierdoor een topproduct!

Uniek 20 jaar garantie!

En duurzaam geproduceerd met 100% zelf opgewekte stroom door middel van zonnepanelen

Advies nodig?

Tel   0172 432089

ideal

U kunt bij vlaggenmasten xl

veilig betalen met ideal

 

6 meter Polyester vlaggenmast Vakmanschap en Kwaliteit

6 meter Polyester vlaggenmast  Vakmanschap en Kwaliteit
Views: 32959 Model: polyester vlaggenmast
Beschikbaarheid: Op voorraad
€222,10 Excl. BTW: €183,55

Beschikbare opties:


* Toppen:
--- Selecteer ---

* Uitvoering:
--- Selecteer ---

* Voet kiezen:
--- Selecteer ---

Plaatsen:
--- Selecteer ---

Aantal: Bestellen

Mooie elegante polyester vlaggenmast lengte 6 meter.  Diameter voet 100mm, diameter top 54mm. Deze vlaggenmasten zijn in Nederland geproduceerd, waardoor dit een top kwaliteitsproduct is. Met een unieke oppervlakte behandeling, waardoor uw mast minder snel vuil is, en volledig UV bestendig. 20 jaar garantie.

De vlaggenmasten worden geheel in eigen fabriek gefabriceerd, daarbij gebruik makend van de beste grondstoffen die op dit moment beschikbaar zijn. De vlaggenmasten worden vervaardigd van hoogwaardige, duurzame materialen, waarbij uitsluitend van duurzame energie gebruik wordt gemaakt.  Alle polyester, aluminium en houten vlaggenmasten worden gefabriceerd in onze eigen fabriek van Gebroeders van Dam in Alphen aan den Rijn, die hiervoor al sinds 1962 de beste materialen gebruikt. Alle modellen worden door onszelf ontwikkeld en getest wat borg staat voor de geweldige kwaliteit !!   

Polyester vlaggenmast

Heeft het grote voordeel dat deze aanzienlijk minder geluid maakt dan een aluminium  mast.

Standaard vlaggenmast

De standaard polyester vlaggenmast is voorzien van een oogje met metalen busje tegen doorslijten, een koord buitenom de mast en een kikker stevig op de mast gemonteerd.

Anti-diefstalsysteem

De polyester vlaggenmasten kunnen wij ook leveren met antidiefstal systeem. Hierbij blijft de vlaggenlijn binnen in de mast. U hebt toegang tot de vlaggenlijn via een luikje op schouderhoogte, dat wordt gesloten met een sleutel. De antidiefstalvlaggenmast is daardoor minder vandalismegevoelig. Bijkomend voordeel is dat het koord minder snel slijt en veroudert. Bovendien behoort met een anti-diefstalmast het tikken van de vlaggenlijn tegen de mast ook tot het verleden.
Masten uitgevoerd met het antidiefstal systeem worden standaard voorzien van een roterende oranje sierknop. Hiermee wordt het wikkelen van de vlag om de mast voorkomen. Naast deze oranje sierknop zijn er diverse andere modellen en kleuren leverbaar. De vlaggenmast wordt compleet geleverd met gewicht en bandje.

Baniermasten

Langwerpige reclamevlaggen of logovlaggen komen het best tot zijn recht als zogenaamde baniervlaggen, waarbij de bovenzijde wordt bevestigd in een roestvrijstalen uithouder. Een baniermast heeft in de roterende top een uithouder die ervoor zorgt dat de vlag blijft "uitstaan", ook bij windstilte. De vlag is dus altijd zichtbaar, dit in tegenstelling tot een 'traditionele' rechthoekige vlag. Wij leveren ook uw logovlaggen of reclamevlaggen

Kantelvoet

Alle vlaggenmasten kunnen geleverd worden met een kantelvoet. Deze stalen constructie is volbad verzinkt en wordt door middel van drie ankerbouten verankerd in beton. De voet is scharnierbaar voor een snelle montage en demontage. En door de driepuntsbevestiging en stelmoeren is de vlaggenmast volledig nastelbaar.  De kantelvoet is vastgelijmd in de vlaggenmast, hierdoor spelingvrij, voor een lange levensduur.

Koker

Dit is de simpelste manier om een vlaggenmast snel te plaatsen. Onze koker is een overschuifkoker, zodat de volle lengte van de mast boven de grond zichtbaar blijft.

 

op
5 ( 5 / 5 )
Bedankt voor het afleveren van de vlag, het kantelanker en de mooie vlaggenmast. We zijn er blij mee. Hartelijke groet, Kees Caan

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: