Nederlandse kwaliteits vlaggenmast

Al onze vlaggenmasten worden duurzaam geproduceerd in Nederland!

Hierdoor een topproduct!

Uniek 20 jaar garantie!

En duurzaam geproduceerd met 100% zelf opgewekte stroom door middel van zonnepanelen

Advies nodig?

Tel   0172 432089

ideal

U kunt bij vlaggenmasten xl

veilig betalen met ideal

 

10 meter polyester vlaggenmast

10 meter polyester vlaggenmast
Views: 6852 Model: 10 meter polyester vlaggenmast
Beschikbaarheid: Op voorraad
405,35€ Excl. BTW: 335,00€
Bij afname van 10 stuks is de prijs per stuk 302,50€

Beschikbare opties:


* Top kiezen:

* Uitvoering:

* Voet kiezen:

* Plaatsen ja/nee:

Aantal: Bestellen

Mooie elegante polyester vlaggenmast lengte 10 meter.  Diameter voet 120mm, diameter top 65mm. Deze masten zijn in Nederland geproduceerd, waardoor dit een top kwaliteitsproduct is. Via onze webshop zijn de polyester vlaggenmasten gemakkelijk te koop.  

Polyester mast

Heeft het grote voordeel dat deze aanzienlijk minder geluid maakt dan een aluminium  mast.

Standaard mast

De standaard polyester vlaggenmast is voorzien van een oogje met metalen busje tegen doorslijten, een koord buitenom de mast en een kikker stevig op de mast gemonteerd.

Anti-diefstalsysteem

De polyester masten kunnen wij ook leveren met antidiefstal systeem. Hierbij blijft de vlaggenlijn binnen in de mast. U hebt toegang tot de vlaggenlijn via een luikje op schouderhoogte, dat wordt gesloten met een sleutel. De antidiefstalvlaggenmast is daardoor minder vandalismegevoelig. Bijkomend voordeel is dat het koord minder snel slijt en veroudert. Bovendien behoort met een anti-diefstalmast het tikken van de vlaggenlijn tegen de mast ook tot het verleden.
Masten uitgevoerd met het antidiefstal systeem worden standaard voorzien van een roterende oranje sierknop. Hiermee wordt het wikkelen van de vlag om de mast voorkomen. Naast deze oranje sierknop zijn er diverse andere modellen en kleuren leverbaar. De vlaggenmast wordt compleet geleverd met gewicht en bandje.

Baniermasten

Langwerpige reclamevlaggen of logovlaggen komen het best tot zijn recht als zogenaamde baniervlaggen, waarbij de bovenzijde wordt bevestigd in een roestvrijstalen uithouder. Een baniermast heeft in de roterende top een uithouder die ervoor zorgt dat de vlag blijft "uitstaan", ook bij windstilte. De vlag is dus altijd zichtbaar, dit in tegenstelling tot een 'traditionele' rechthoekige vlag. Wij leveren ook uw logovlaggen of reclamevlaggen

Kantelvoet

Alle vlaggenmasten kunnen geleverd worden met een kantelvoet. Deze stalen constructie is volbad verzinkt en wordt door middel van vier ankerbouten verankerd in beton. De voet is scharnierbaar voor een snelle montage en demontage. En door de driepuntsbevestiging en stelmoeren is de vlaggenmast volledig nastelbaar.  De kantelvoet is vastgelijmd in de vlaggenmast, hierdoor spelingvrij, voor een lange levensduur.

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: